Dr. Vladimir Zelenko: coronavaccinatie – de grootste genocide?

“Als we echter het advies opvolgen van sommige “globale leiders”, zoals Bill Gates vorig jaar: “7 miljard mensen moeten worden gevaccineerd”. Het sterftecijfer zal meer dan 2 miljard mensen bedragen. …… Dus wakker worden! Dit is de 3de wereldoorlog”

Gesproken tekst: TRAILER: Dr . Vladimir Zelenko:

• “Ik krijg elke dag doodsbedreigingen, ik riskeer mijn leven, mijn carrière, mijn financiële leven, mijn reputatie, bijna mijn familie, alles, alleen maar om hier te zitten en u te vertellen wat ik doe”

• “mijn ervaring heeft me een heel uniek perspectief gegeven op de benadering van covid-19, die er in feite in bestaat mensen uit het ziekenhuis te houden.”

• “Volgens het NIH (National Institute of Health) is de huidige situatie zo: “dat u Covid niet moet behandelen tenzij u in het ziekenhuis ligt en uw zuurstofgehalte minder dan 92 procent is. Dit is een advies en een aanbeveling van een regering die wil dat u sterft.”

• “Het aantal miskramen in het eerste trimester van zwangere vrouwen die gevaccineerd werden, verachtvoudigt.”

• “Mijn gegevens (van mijn protocol), die de eerste ter wereld waren die ik in een vaktijdschrift publiceerde, werden de basis voor meer dan 200 andere studies, die mijn waarnemingen bevestigden, dat als u mensen op de juiste tijd behandelt, u het sterftecijfer met 85% kunt verminderen.”

• “Als we echter het advies opvolgen van sommige “globale leiders”, zoals Bill Gates vorig jaar: “7 miljard mensen moeten worden gevaccineerd”. Het sterftecijfer zal meer dan 2 miljard mensen bedragen. …… Dus wakker worden! Dit is de 3de wereldoorlog”

Interiewer: Dr. Vladimir Zelenko is al meer dan 20 jaar een door de staat erkende, gediplomeerde huisarts. Hij wordt door zijn patiënten beschreven als een familielid van duizenden families. En hij is medisch adviseur voor het Vrijwillig Ambulance Korps in Kiryas Joel, New York. Dr. Zelenko ontwikkelde zijn nu beroemde Zelenko Protocol, dat ontelbare levens over de hele wereld heeft gered.

Welkom, Dr. Zelenko, dank u dat u bij ons bent. En ik wil u vragen om ons onderwerp van een commentaar te voorzien.

Dr Zelenko: Hartelijk dank voor uw uitnodiging. Kunt u me horen?

Interviewer: Ja. Luid en duidelijk. Meer dan duidelijk.

Dr Zelenko: Dus ik zal u snel mijn ervaring geven. Mijn team heeft zelf meer dan 6.000 (Covid-19) patiënten behandeld. Ik heb honderden dokters opgeleid die nu hun studenten opleiden. En als een cumulatieve groep, hebben we met succes miljoenen patiënten behandeld. President Trump was mijn patiënt, Rudy Giuliani was mijn patiënt, Rabbi Chaim Kaniewski was mijn patiënt, de heer Litzman, uw minister van Volksgezondheid in Israël, was vorig jaar mijn patiënt. Ik noem u alleen de mensen die contact met me hebben opgenomen vanwege mijn behandeling, waaronder president Bolsonaro van Brazilië.

Mijn ervaring heeft me een heel uniek perspectief gegeven op de benadering van Covid-19, die er in feite in bestaat om mensen uit het ziekenhuis te houden. Ik wil beschrijven… Wat kinderen betreft: de enige reden waarom u kinderen zou behandelen is als u gelooft in kinderoffers. Als u van kinderen wat wilt denken, dan is er een heel goede reden om ze de spuit te geven. Anders is er geen noodzaak. Laat me het uitleggen.

Telkens als u een therapeutisch middel beoordeelt, moet u het vanuit drie perspectieven bekijken. Is het veilig? Werkt het? En hebt u het nodig? Omdat u een bekwaamheid hebt, hoeft u het nog niet te gebruiken. Er moet een medische noodzaak voor zijn. Er moet behoefte aan zijn. Kijk naar de CDC, de statistieken voor kinderen onder de 18 die gezond zijn. Is het overlevingspercentage 99,998%. Overlevingskans zonder behandeling.

Zoals Dr. Yeadon al zei, is het influenzavirus gevaarlijker voor kinderen dan Covid-19. En hij schatte dat 100 kinderen per miljoen zouden sterven door vaccinatie. Ik denk dat het aantal aanzienlijk hoger zou liggen. En ik zal mijn redenen daarvoor uitleggen. Dus als u een demografische groep…. kunt u me horen? Interviewer: Ja.

Dr. Zelenko: Als u een bevolkingsgroep hebt die geen risico loopt om aan een ziekte te sterven, waarom zou u hen dan een giftige injectie, die nog in de ontwikkelingsfase zit, geven? Laten we eens kijken of dit ding werkt. De twee landen in de wereld die hun burgers het meest hebben gevaccineerd zijn Israël – een hoge vaccinatiegraad van 85% – en een eilandnatie in de Indische Oceaan, de Seychellen – ook meer dan 80%. In beide landen is er een uitbraak van de deltavariant.

Dus laat me u een vraag stellen: Als de vaccinatie… als de vaccinatie aan het grootste deel van de bevolking is gegeven, waarom is er dan nog steeds een uitbraak? Dat is het eerste punt. Nummer twee: Waarom zou u nog een derde injectie geven van hetzelfde spul dat de eerste twee keer niet werkte? Dus dat is de vraag of het werkt of niet.

En laten we het nu over veiligheid hebben. Dat is het echte probleem. Er zijn drie niveaus van veiligheid of dood die we zouden moeten bekijken. Eén is acuut, één is subacuut, en de derde is langdurig. Acuut definieer ik vanaf het moment van de injectie tot drie maanden daarna. Hier zit het grootste risico van de injectie in de bloedklonters, net zoals Dr Yeadon zei. Ook, volgens het Salk Instituut (Salk Institute for Biological studies)…

Trouwens, alles wat ik zeg, zal ik staven met documenten, en neem daarvoor alstublieft niet mijn woord! U moet uw verantwoordelijkheid nemen, en ik kan u bewijs geven voor alles wat ik zeg. Volgens het Salk Instituut wordt, wanneer iemand een injectie met dit “spul” krijgt, het lichaam een fabriek die spikes produceert, en het produceert biljoenen spikes die migreren in het endotheel, de binnenbekleding van de bloedvaten. En dit zijn eigenlijk kleine stekels aan de binnenkant van de bloedvaten. Als de bloedcellen erdoor stromen, worden ze beschadigd. Ze veroorzaken bloedstolsels.

Als het in het hart gebeurt, is het een hartaanval. Als het in de hersenen gebeurt, is het een beroerte. We zien dus, de meest voorkomende doodsoorzaken op korte termijn zijn dus bloedklonters, en de meeste daarvan gebeuren binnen de eerste drie, vier dagen – 40% gebeurt binnen de eerste drie dagen na de injectie van deze giftige injectiespuit in ontwikkeling. Het andere probleem is dat het myocarditis of een ontsteking veroorzaakt in de harten van kinderen – pardon – jonge volwassenen, in de harten van jonge volwassenen.

En het derde probleem dat het meest verontrustend is, volgens het artikel in de New England Journal of Medicine – volgens hun voorlopige gegevens – het aantal miskramen in het eerste trimester van de zwangerschap. Een vrouw die in het eerste trimester wordt gevaccineerd, gaat van 10% naar 80% (miskraampercentage).Ik zou willen dat u begrijpt wat ik net zei. Het aantal miskramen in het eerste trimester van zwangere vrouwen die gevaccineerd werden, verachtvoudigt.

Dit zijn voorlopige gegevens, die in de loop van de tijd kunnen veranderen, maar ik vertel u alleen wat de stand op dit moment is. Dat is het minste van de problemen. Het tweede probleem is de subacute dood, een probleem dat als volgt is: Uit de dierproeven met deze vaccins blijkt dat alle dieren goed reageerden op de productie van antilichamen. Toen zij echter werden blootgesteld aan het virus waartegen zij waren ingeënt, stierf een groot percentage van hen.

En toen dit werd onderzocht, bleek dat hun immuunsysteem hen had gedood. Dit wordt antilichaam afhankelijke versterking (ADE) of pathogene priming of paradoxale immuun versterking genoemd. Maar het punt is dat veel van deze dieren stierven. Men kan weliswaar een argument brengen: Misschien zijn mensen anders. Mijn antwoord aan hen: misschien. Hoe dan ook, deze studies zijn niet gedaan. U bent nu het onderzoeksobject.

De directie van Pfizer zei: “Israël is het grootste laboratorium ter wereld.” En zo zijn deze ontbrekende studies op lange termijn om dat uit te sluiten, de reden dat Luc Montagnier, die de Nobelprijs voor Geneeskunde kreeg voor de ontdekking van HIV (AIDS), zei dat dit het grootste risico voor de mensheid is en het grootste risico voor genocide in de geschiedenis van de mensheid. Daarom is het risico van een ADE-reactie bij de mens, die later optreedt, niet uitgesloten. Dus mijn vraag is: Waarom zou ik iemand vaccineren met een potentieel destructieve, dodelijke stof zonder dit (=ADE) eerst uit te sluiten?

En de derde component hier zijn de gevolgen op lange termijn. Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het de vruchtbaarheidsfunctie belemmert, beschadigt of haar functie verandert, dat het aantal zaadcellen vermindert. Nummer één. Nummer twee, het verhoogt definitief het aantal auto-immuunziekten. Wie weet hoe dat de levensverwachting in de loop van de tijd zal verminderen? En vorige week nog werd een studie gepubliceerd dat deze het risico op kanker verhoogt.

Hoe men het ook bekijkt, in de acute situatie veroorzaakt het bloedklonters, ontsteking van het hart en miskramen, op middellange termijn in de subacute situatie kan het een pathologische verwoestende immuunreactie veroorzaken, of op lange termijn veroorzaakt het auto-immuunziekten, kanker en onvruchtbaarheid. Nu, dat is een grote zorg.

Laat ik het zo zeggen: naar mijn mening is de huidige Israëlische regering een gilgul (een reïncarnatie) van Joseph Mengele. Het heeft toestemming gegeven om menselijke experimenten uit te voeren op zijn eigen volk. En ik wil u zeggen dat ik hoop dat deze een beetje anders is. Misschien ook niet. Maar ik weet dat ik eindelijk begreep, u moet kijken naar de Israël. Dat als u problemen ziet in het Joodse volk, we moeten kijken naar de rabbinale leiding. Want als het hoofd ziek is, wat kunt u dan verwachten van het lichaam?

Daarom vraag ik dit dat het belang van de veiligheid boven de politiek staat en boven al het andere wat uw meningen zou kunnen veranderen. Ik krijg elke dag doodsbedreigingen. Ik riskeer mijn leven, mijn carrière, mijn financiële leven, mijn reputatie, bijna mijn familie, alles, alleen maar om hier te zitten en u te vertellen wat ik doe (denk?).

Dus ik zal het kort samenvatten, dat dit vaccin niet nodig is en eigenlijk voor niemand noodzakelijk is. En ik zal het uitleggen. Voor kinderen heb ik al gezegd dat ze 99,998% kans hebben om beter te worden. Jonge volwassenen tussen 18 en 45 jaar hebben 99,95% kans op genezing. Dit is ook het geval volgens de verklaringen van de CDC. Zelfde bron. Voor iemand die al Covid heeft gehad en antilichamen heeft:

Natuurlijk opgewekte immuniteit is een miljard keer doeltreffender dan kunstmatige immuniteit die door een vaccin wordt opgewekt. Waarom zou ik dan iemand vaccineren met een gifspuit in ontwikkeling die inferieure of gevaarlijke antilichamen aanmaakt, terwijl ik al gezonde antilichamen heb?

En als u kijkt naar de hoog risico groep, die een sterftecijfer van 7,5% heeft: Mijn gegevens (van mijn protocol), die de eerste ter wereld waren die ik in een vaktijdschrift publiceerde, werden de basis voor de meer dan 200 andere studies die mijn waarnemingen bevestigden dat als u mensen op de juiste tijd behandelt, u het sterftecijfer met 85% kunt verminderen.

Dus van de zeshonderdduizend Amerikanen, hadden we kunnen voorkomen dat 510.000 naar het ziekenhuis gingen en daar stierven. En tussen haakjes, ik gaf deze informatie Bibi Mileikowsky aka Bibi  Netanyahu rechtstreeks in zijn handen (onverstaanbaar) in april 2020. En ik heb ook elk lid van hun ministerie van Volksgezondheid op de hoogte gebracht.

Mijn vraag aan hen is deze: als ik het sterftecijfer kan terugbrengen van 7,5% tot minder dan een half procent, waarom zou ik dan een giftige injectie in ontwikkeling gebruiken die niet werkt en enorme en afschuwelijke bijwerkingen heeft. Ik zal nog een gedachte-experiment met u doen: Als iedereen in de wereld Covid krijgt en niet behandeld wordt, zal het sterftecijfer wereldwijd minder dan een half procent bedragen. Nu, ik ben daar niet voor. Dat zijn veel mensen, dat zijn 35 miljoen mensen die zouden sterven.

Als we echter het advies opvolgen van sommige “globale leiders” … , zoals Bill Gates vorig jaar: “7 miljard mensen moeten worden gevaccineerd”. Het sterftecijfer zal meer dan 2 miljard mensen bedragen. Dus wakker worden! Dit is de 3de wereldoorlog. Dit is een niveau van machtsmisbruik en kwaadwilligheid dat we waarschijnlijk nog nooit in de geschiedenis van de mensheid hebben gezien. Dus ik ben tegen kinderoffers. Ik ben tegen. En ik geloof echt dat God ieder menselijk wezen test. En hier is de test: Zult u Mij erkennen? Een medicus? Vraagt u Mij om uw bescherming? Neemt u uw angsten en vraagt u Mij om hulp, of rent u naar de. … van het vaccin van jullie regeringen van despoten en tirannen, quasi sociopaten die goden willen zijn. Er is niets nieuws onder de zon. Deze mensen zijn niet anders dan Farao, Ze denken dat ze God zijn en dat u voor hen moet buigen. Als u voor hen wilt buigen, oké, laat ze u beschermen. Laten we eens kijken hoe dat lukt! Ik heb gezien hoe angst mensen dingen laat doen die totaal irrationeel zijn, geen zin hebben, en ze offeren hun eigen kinderen op. En ja, uw ministerie van Volksgezondheid liegt tegen u. Hun statistieken zijn volledig verdraaid. Als u iets echts wilt zien – er is een website genaamd WorldMeter.info. Gaat u daar naar Israël, en u ziet op 20 december een enorme stijging in de curve van de dood in Israël! Weet u wat er op 20 december in Israël is gebeurd? De Nationale Immunisering is begonnen. En dit zijn cijfers gemeld door de Israëlische regering. Ze zijn gewoon te dom om het te verbergen. Er is geen rechtvaardiging – nul – rechtvaardiging voor het gebruik van deze giftige injectie in de ontwikkeling – behalve als u mensen wilt offeren. Ik denk dat ik klaar ben. Interviewer: Na deze woorden: Ik denk niet dat u ooit een zult zien. U moet uw tijd en moeite weten te waarderen. Heel ondubbelzinnig, heel duidelijk. Dat waarderen we. Dr. Zelenko: Heeft u nog meer vragen? Interviewer: Ik heb veel vragen, maar om het samen te vatten: 2 miljard zouden sterven als ze 7 miljard de spuit geven. Volgens wat u zei. Dr. Zelenko: Nee, niet volgens wat ik zei. Volgens wat wereldberoemde experts hebben gezegd. Dat … Als u kijkt naar Dr Malone, die de mRNA-technologie heeft uitgevonden, hij heeft de oorspronkelijke patenten voor het vaccin. Hij (Malone) zegt het niet te gebruiken. De regering liegt tegen u. De bijwerkingen zijn vreselijk. Dr. Cahill uit Ierland zei dat zij denkt dat binnen twee jaar 90% van de mensen die gevaccineerd zijn, dood zullen zijn. Toen Dr Michael Yeadon… Ik hoop dat u (Dr Yeadon) dit kunt bevestigen – ik hoop dat hij er nog is… – deze vraag werd gesteld, zei hij dat hij niet zo ver zou gaan. Dus ik weet het niet. Misschien is het geen 90%. Wat is het percentage precies? En misschien is het geen twee jaar. Misschien is het drie jaar. En dat Luc Montagnier, die de Nobelprijs kreeg voor de ontdekking van HIV (AIDS), dit het grootste gevaar van genocide in de menselijke geschiedenis noemt. Interviewer: Dus, als zes miljoen die hebben ontvangen, ok? Is dat het cijfer? Dus drie miljoen. Dus als we dat percentage van drie miljoen nemen, moeten we ongeveer 500.000 tot 800.000 hebben? Dr. Zelenko: In de loop van de tijd! Interviewer: Dr. Zelenko, u noemde studies die definitief – de studies die uitkomen zeggen zeker dat vaccinatie een oorzaak is van vruchtbaarheidsproblemen, het aantal zaadcellen. En nu, onlangs, een kankeronderzoek dat zegt dat ze kanker veroorzaken. Zijn deze aan de regering getoond? Waarom houden ze die achter? We zien de hele tijd dat er studies uitkomen en dat er (zogenaamd) geen problemen zijn met de vruchtbaarheid – allemaal bluf, geen problemen met het aantal zaadcellen – bluf, kanker – bluf! Alles! Uit wat u hebt gezegd, blijkt dat we niet alleen door de regering worden misleid, maar ook door de meeste medische industrieën om de tuin worden geleid, die beweren dat al deze studies, die beweren dat vaccinatie gevaarlijk is, allemaal onzin zijn, afkomstig zijn van vaccinatietegenstanders die gek zijn. Dr. Zelenko: Ik kan nu antwoorden, nietwaar? Kan ik nu antwoorden? Als u optelt… elke persoon die u net noemde, als u het aantal patiënten optelt die zij hebben behandeld tegen covid, zal de uitkomst nul zijn. En ik heb meer dan 6.000 patiënten behandeld. Dus u moet weten tegen wie u spreekt. En ik heb zo’n beetje alles al meegemaakt, behalve mijn leven verliezen. Wat ik u nu ga zeggen is het volgende: Ja, er was een zeer gecoördineerde inspanning om levensreddende informatie te onderdrukken. Geneesmiddelen als hydroxychloroquine en ivermectine, die de veiligste geneesmiddelen in de geschiedenis van de geneeskunde zijn, zijn onderdrukt. En u kunt ze niet eens in Israël krijgen. Artsen die ook maar iets durven te zeggen dat tegen de narratieve ingaat, worden tegengehouden, daaronder wereldberoemde deskundigen. Dr. Malone, die het mRNA-vaccin heeft ontwikkeld, heeft bijvoorbeeld iets gezegd dat tegen het narratief inging en werd van alle mediaplatforms verbannen. Kunt u me vertellen waarom? En kunt u mij dan vertellen waarom de kennis over de bijwerkingen van deze gif-injectie wordt onderdrukt? En vertel me dan eens waarom er die ongelooflijke dwang, psychologische druk en nu zelfs geweld is om de mensen te dwingen zich te laten vaccineren. U moet die vraag beantwoorden. Ik niet. Er is hier een gecoördineerde inspanning en Israël leidt die. Interviewer: Excuseer me. De VAERS-gegevens in de VS komen ook niet in de buurt van de cijfers die u ons vertelt. Dr Zelenko. Oké, nu hebt u een thema aangesneden. De gegevens van VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System USA) tonen aan dat tot nu toe 11.000 mensen zijn overleden en dat er 450.000 ongewenste voorvallen zijn geweest. Ten eerste, is dat niet genoeg? Wat is uw drempelwaarde voor de dood? Interviewer: Niet één. Ja. Dr. Zelenko: Dat is wat zij (CDC) zelf toegeven. Er is een CDC-klokkenluider die onlangs zei dat het niet 11.000 maar 45.000 (sterfgevallen) zijn. Is dat niet genoeg? En dan is er nog een Harvard-studie uit 2009 waaruit blijkt dat slechts 1 procent van de werkelijke (vaccinatie)voorvallen wordt gemeld. Wel, ik kan aanvoeren dat huiduitslag misschien veel minder vaak gerapporteerd wordt – minder vaak dan de dood. Geef de verdachte het voordeel van de twijfel. Laten we zeggen dat 20% van de sterfgevallen gerapporteerd worden. En ik ben erg royaal. Dus als u uitgaat van 45.000 volgens het rapport van de klokkenluider, of zelfs als u uitgaat van 11.000 van wat zij (CDC) toegeven, dan is het aantal ofwel 50.000 ofwel 200.000 (volgens de klokkenluider). 50.000 of 200.000, u kiest het aantal. En dan zijn er nog twee andere problemen met VAERS. Ik heb collega’s die patiënten hebben verloren aan het vaccin. Ze proberen verslagen in te dienen. Het systeem verwerpt hun rapporten zonder opgaaf van reden. En het andere probleem is – en ook daarvan heb ik bewijzen – dat rapporten die zijn ingediend uit het systeem zijn gewist en zij kunnen ze niet meer terugvinden. Dus zelfs als u – overigens dit is geen complotdenken, het is een complot, geen theorie. Weet u, 18 maanden geleden, als ik u had verteld dat covid-19 een biowapen was, had u gezegd dat ik een complotdenker was. Weet u, Noach uit de Bijbel was een complotdenker – totdat het regende. Dus als ik u nu vertel dat dit een kunstmatig gemaakt biowapen is, is het geen… Het is een complot, maar het is geen theorie. Iedereen is het erover eens dat dit kunstmatig is gemaakt. En ik ken er zelf één die het gemaakt heeft. En ik ken het patentnummer, dat met de modificatie – in 1999: Dr. Ralph Baric van de Universiteit van North Carolina modificeerde een vleermuis coronavirus in een oppervlakteproteïne zodat het mensen kon infecteren. Toen werd dit onderzoek illegaal in Amerika. Het werd betaald met geld van de Amerikaanse belastingbetaler – en door Fauci naar Wuhan gestuurd, waar dit onderzoek werd voortgezet totdat men een manier vond om dit virus zo te modificeren dat het uiterst vernietigend werd voor de menselijke longen en bloedklonters veroorzaakte. Dus namen ze een kunstmatig… een natuurlijk voorkomend virus en brachten er slechts twee veranderingen in aan. Na verloop van tijd. Het kostte hen 22 jaar, ehm 20 jaar om het zo te modificeren dat het mensen zou infecteren, en dan als het mensen infecteert, dat het weefsel zou vernietigen. Nu, niemand houdt zich bezig met samenzweringstheorieën. Maar mensen zeggen dat het een complot is. Het is een complot voor volkenmoord. Is het zo moeilijk voor Joodse mensen om te geloven dat er een groep mensen kan zijn, een groep mensen die bereid is te vernietigen? Het is een oorlog tegen God. Er zijn twee manieren om naar het leven te kijken. Of u kijkt naar een mens als het evenbeeld van God. Als u gemaakt bent naar het evenbeeld van God, betekent dit dat uw leven heilig is. Als uw leven heilig is, dan hebt u mensenrechten. En als u mensenrechten hebt, is het niet aan u en mij om te beslissen hoeveel mensen er op de planeet moeten leven en wie moet leven of sterven. Juist? Het andere systeem, laten we dit het Darwinistische eugenetica-systeem noemen (maar het gaat eigenlijk terug tot Kaïn). Maar dit systeem zegt in de grond van de zaak, wie aan de top staat van de dominante rangorde van het leven. Degenen die het grootste overlevingsvoordeel hebben. En dit leidt onvermijdelijk tot drie categorieën van menselijke wezens: De “supermens”, de “mens” en de “inferieure mens”. Als u dat toepast: 80 jaar geleden waren de “supermensen” de Nazi’s [onverstaanbaar], afstammelingen van Arische goden die dachten dat het tot hun voorrecht behoorde, hun recht om te beslissen wie leeft of sterft. Dat betekende dat de “mensen”, de Angelsaksen, de Europeanen, mochten leven en slaven zijn. En de “inferieure mensen”, de Joden, de Slaven, de gehandicapten, de zigeuners, de politieke gevangenen, zij zijn hier om stof te worden. Het klinkt als een sprookje, behalve dat het 200 miljoen mensen doodde. En zo verhoudt het zich nu ook, alleen dat het niet antisemitisch is. Op dit moment is het een totaal andere situatie. Er is een groep mensen die denkt dat zij zich hebben ontwikkeld, een hoger niveau van bewustzijn hebben bereikt, dat hun nieuwe intelligentie en inzicht hen in staat zou stellen deze dingen te bepalen. Ik denk niet dat ze zich verder hebben ontwikkeld. Ik denk dat het ontaarde heidenen zijn. Ik denk dat ze de zijn geworden. Ze zijn van voor – Er is geen verschil. Interviewer: Dat begrijp ik. Maar laten we niet Laten we er naar kijken: De CDC zelf, ook de heer Biden, voert een vaccinatieprogramma uit. Ook. Laten we zeggen dat ik tegen het programma ben. Maar weet u, u kunt naar ons roepen (naar Israël), maar de mensen in Amerika, daar zijn 200 miljoen mensen die gevaccineerd zijn. Excuseer me, maar dat is daarvoor de reden. Dr. Zelenko: Dan wil ik u iets vertellen over de CDC. President Trump heeft een uitvoeringsbevel uitgevaardigd dat elke Amerikaan toegang moet hebben tot hydroxychloroquine. Dat bevel ging naar “Health and Human Services” naar gezondheidsminister Azar en kwam uiteindelijk terecht bij het CDC, bij dr. Rick Bright. En wat Dr. Rick Bright toen deed, in plaats van gebruik te maken van de “recht op een test”-wet, die het recht op toegang tot dit geneesmiddel voor alle mensen mogelijk zou hebben gemaakt, eigenlijk elke Amerikaan en elke persoon over de hele wereld – omdat de grootste klacht die ik uit Israël kreeg, was, wel, “jullie CDC, jullie FDA keurt het niet goed”. Omdat de Israëlische regering in het bijzonder marionetten zijn voor alles wat de Amerikanen doen. Dus omdat de Amerikanen het niet wilden doen, was Israël niet bereid het te doen. En wat deden ze in plaats daarvan? Zij stelden een noodvergunning in, een vergunning alleen voor het toestaan van patiënten in het ziekenhuis, niet voor ambulante behandeling thuis. Dit werd gedocumenteerd door Dr. Rick Bright zelf, in een documentaire genaamd “Volledig onder controle”. Dit zijn niet mijn woorden, dit zijn woorden van hem. En bovendien hebben ze later de noodtoestemming voor hydroxychloroquine weggenomen. En ze gebruikten daarvoor de Lancet studie, die aantoonde dat hydroxychloroquine mensen doodt. Maar het probleem met die studie was dat het bedrog was. En Lancet moest die studie intrekken, omdat ze gebaseerd was op gegevens die niet bestonden. Maar de FDA en CDC gebruikten dit onderzoek, nadat het was ingetrokken, om de goedkeuring voor gebruik in noodgevallen te herroepen. En de reden is dat als een medicijn een noodgoedkeuring heeft, geen enkel ander medicijn dat mag doen. En drie weken later kreeg Remdesivir, geproduceerd door Gilead Pharmaceuticals, noodgoedkeuring en een contract van 3 miljard dollar. Maar Remdesivir toonde geen voordeel. Het verkort het ziekenhuisverblijf met vijf dagen zonder overlevingsvoordeel – en kost $3.200 per patiënt en vereist i.v. (intraveneuze toediening).De medicijnen die ik gebruik kosten 20 cent per tablet – voor thuisgebruik. En ze verminderen het aantal ziekenhuissterfgevallen. Dat betekent dat ze het marktaandeel van Remdesivir met 84 procent verminderen. Dus de CDC is geen autoriteit voor mij. Volgens het NIH (National Institute of Health) is de huidige situatie zo: dat u covid niet moet behandelen tenzij u in het ziekenhuis ligt en uw zuurstofgehalte minder dan 92 procent is. Dit is advies en een aanbeveling van een regering die wil dat u sterft. Na 18 maanden en tientallen studies die een gemiddeld voordeel van 85% hebben aangetoond voor genezing, het vermijden van ziekenhuisopname en overlijden. En u hebt een overheidsinstelling die nog steeds deze aanbeveling doet? Ze hebben alle geloofwaardigheid verloren. Ja, onze regeringen zijn corrupt. Ja, onze regeringen hebben samengespannen. Weet u, als ik dit zou organiseren, zou ik naar één van de wereldleiders gaan. Ik zou naar Bibi (Netanyahu) of Bennett gaan en zeggen, “Luister, hier is $500 miljoen! Ik ga het op een rekening zetten die niemand kan traceren. Luister gewoon naar ons! Als u dat niet doet, vermoorden we uw familie.” Trouwens, als u kijkt naar, twintig procent van de Joden verliet – waarschijnlijk via de Joodse exodus Egypte. Ik weet het niet precies – tien procent, goed? In ieder geval, slechts één op de tien Joden verliet Egypte en haalde Israël. Dat betekent dat slechts tien procent van onze mensen in staat is om de psychologische overgang te maken, de psychologische overgang van slavernij naar verlossend denken. Dat is precies het probleem hier. Het is een botsing van twee systemen die niet naast elkaar kunnen bestaan. Op God gecentreerd bewustzijn versus Er is niets nieuws onder de zon, het is allemaal hetzelfde. Het is nu gewoon een slagveld, het is voor de. Interviewer: Ok. Hartelijk dank, dokter! Ik wil u persoonlijk bedanken omdat ik uw protocol heb gebruikt, ik had zelf covid-19, ik kon uw protocol hier krijgen. Dr. Zelenko: Ik ben blij dat u weer gezond bent! Ik hoop alleen dat elke jood zoals u kon zijn. Interviewer: En ik ben een tweede van ons team, we zitten in hetzelfde schuitje. Het werkte binnen vier dagen. Dank u wel, dokter! Dr. Zelenko: Alstublieft. Waarom kunnen er geen andere Joden zijn zoals u? Interviewer: Allereerst, ik spreek “voor mezelf”. Dr. Zelenko: Natuurlijk, het gaat niet om mij, het gaat om het protocol. Waarom kunnen alle andere Joden op deze aarde niet dezelfde behandeling krijgen?

van //

Dit bericht is geplaatst in Anglo Zionistische Rijk, Bilderberg, Deep State, Gezondheid, illuminatie, Jezuieten, Jongeren, Maatschappij, Nazi/Fascisten, NWO, Ongemakkelijke waarheid, Plandemie, Politiek, Protocollen, Rothschilds zionisten, Satanisten, Uit de Euro - Nexitt, Vaticaan, Verenigde Nazi's, Video's, Volkerenmoord, Zionisten. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.