Israëlische rabbijn: 31 redenen waarom ik het vaccin niet zal nemen

Israëlische rabbijn: 31 redenen waarom ik het vaccin niet zal nemen

De 31 redenen waarom ik het vaccin niet zal nemen van de Israëlische rabbijn Chananya Weissman

 1. Het is geen vaccin. Een vaccin biedt per definitie immuniteit tegen een ziekte. Dit biedt nergens immuniteit voor. In het beste geval vermindert het alleen de kans op een ernstig geval van een virus als men het vangt. Daarom is het een medische behandeling, geen vaccin. Ik wil/ga geen medische behandeling nemen voor een ziekte die ik niet heb.
 2. De farmaceutische bedrijven, politici, medische instellingen en media hebben hun krachten gebundeld om dit universeel een ”vaccin” te noemen terwijl het geen vaccin is, met de bedoeling mensen te manipuleren zich veiliger te voelen over het ondergaan van een medische behandeling. Omdat ze bedrieglijk zijn, vertrouw ik ze niet en wil ik niets te maken hebben met hun medische behandeling.
 3. De veronderstelde voordelen van deze medische behandeling zijn minimaal en zouden in ieder geval niet lang duren. Het etablissement erkent dit en heeft het al over extra injecties en steeds meer nieuwe “vaccins” die regelmatig nodig zouden zijn. Ik weiger mezelf te veranderen in een chronische patiënt die regelmatig injecties van nieuwe farmaceutische producten krijgt, simpelweg om mijn kansen op een ernstig geval van een virus te verminderen dat deze injecties niet eens voorkomen.
 4. Ik kan mijn kansen op een ernstig geval van een virus verminderen door mijn immuunsysteem op natuurlijke wijze te versterken. In het geval dat ik een virus vang, zijn er vitamines en gevestigde medicijnen die prachtige resultaten hebben (gehad) bij het afweren van de ziekte, zonder de risico’s en onbekenden gevolgen van deze medische behandeling.
 5. Het etablissement staat erop dat deze medische behandeling veilig is. Ze kunnen dit onmogelijk weten omdat de langetermijneffecten volledig onbekend zijn en nog vele jaren niet bekend zullen zijn. Ze kunnen speculeren dat het veilig is, maar het is onzinnig voor hen om een dergelijke bewering te doen die onmogelijk bekend kan zijn. Omdat ze ongenuanceerd zijn, vertrouw ik ze niet en ik wil geen deel uitmaken van hun behandeling/experiment.
 6. De farmaceutische bedrijven zijn niet aansprakelijk als er iets misgaat en kunnen niet worden aangeklaagd. Hetzelfde geldt voor de corrupte politici die deze behandeling pushen. Ik zal mezelf niet injecteren met een nieuw, experimenteel medisch hulpmiddel wanneer de mensen erachter geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden als er iets misgaat. Ik zal mijn gezondheid en mijn leven niet riskeren als ze weigeren iets te riskeren.
 7. De Israëlische premier heeft openlijk toegegeven dat het Israëlische volk het laboratorium ter wereld is voor deze experimentele behandeling. Ik ben niet geïnteresseerd om een proefkonijn te zijn of mijn lichaam aan de wetenschap te doneren.
 8. Israël stemde ermee in om medische gegevens van zijn burgers te delen met een buitenlands drugsbedrijf als een fundamenteel onderdeel van hun overeenkomst om deze behandeling te ontvangen. Ik heb nooit toestemming gegeven voor het delen van mijn persoonlijke medische gegevens met een dergelijke entiteit, noch werd ik zelfs gevraagd. Ik zal niet bijdragen aan deze smerige onderneming.
 9. De bestuurders en bestuursleden van Pfizer staan op papier dat ze ondanks alle fanfare en garanties geen eigen behandeling hebben gevolgd. Ze beweren dat ze het oneerlijk zouden vinden om “de lijn te snijden”. Dit is een belachelijk excuus, en er is ongelooflijk veel chutzpah voor nodig om zoiets te zeggen. Zo’n “lijn” is een verzinsel van hun eigen verbeelding; Als ze een paar injecties voor zichzelf hadden, zou niemand vals huilen. Bovendien staan miljardairs met privéjets en privé-eilanden er niet om bekend in de rij te staan totdat honderden miljoenen boeren over de hele wereld als eerste alles ontvangen wat deze miljardairs voor zichzelf willen.
 10. De gevestigde corrupte ”media” hebben dit belachelijke excuus zonder twijfel of bezorgdheid aanvaard. Bovendien prijzen ze Pfizer’s leidinggevenden voor hun vermeende zelfopoffering door hun eigen experimentele behandeling niet te nemen totdat we als eerste gaan. Aangezien ze ons als zulke dwazen beschouwen, vertrouw ik ze niet en wil ik hun nieuwe behandeling niet. Ze kunnen mijn plaats in de rij hebben. Ik ga helemaal achter in de rij.
 11. Drie feiten die moeten worden samengesteld:
  • Bill Gates looft deze vaccins als essentieel voor het voortbestaan van het menselijk ras.
  • Bill Gates gelooft dat de wereld te veel mensen heeft en “ontvolkt” moet worden.
  • Bill Gates, misschien wel de rijkste man ter wereld, is ook niet geïnjecteerd. Geen haast.

  Nee, dat is niet waar. Ik geef alle medische behandelingen door die hij wil dat ik neem.

 12. Het etablissement is volledig eenzijdig geweest in het vieren van deze behandeling. De corrupte politici en ”media” dringen er bij de mensen op aan om het als een morele en maatschappelijke plicht te zien. De voordelen van de behandeling worden sterk overdreven, de risico’s worden genegeerd en de onbekenden gevaren worden aan de kant geschoven. Omdat ze bedrieglijk en manipulatief zijn, zal ik mijn persoonlijk welzijn niet vergoelijken op hun integriteit.
 13. Er is een intense propagandacampagne voor mensen om deze behandeling te ondergaan. Politici en beroemdheden maken selfies van zichzelf die worden geïnjecteerd (misschien doen ze in sommige gevallen alsof ze worden geïnjecteerd), de ”media” hypen dit als de coolste, slimste, meest gelukkige en leukste ding om te doen. Het is de meest wijdverspreide marketingcampagne in de geschiedenis. Dit is helemaal niet geschikt voor een medische behandeling, laat staan voor een gloednieuwe, en het doet me terugslaan.
 14. De niet/slecht geïnformeerde massa volgt op sleeptouw, plaatst foto’s van zichzelf die worden geïnjecteerd met een medicijn, voeden de massale groepsdruk om hetzelfde te doen. Er is iets heel alarmerends en zieks aan, en ik wil er niets mee te maken hebben. Ik heb nooit drugs gebruikt omdat “iedereen het doet” en het is cool. Ik ga nu zeker niet beginnen.
 15. Degenen die zich zorgen maken over deze medische behandeling worden gepest, belasterd, bespot, gecensureerd, verbannen, bedreigd en ontslagen van hun baan. Dit omvat medische professionals die op wetenschap gebaseerde zorgen hebben over het medicijn en zorgverleners die getuige zijn geweest van mensen onder hun hoede die vreselijke reacties en de dood hebben geleden kort nadat ze zijn geïnjecteerd. Wanneer het etablissement goede mensen zuivert die alles riskeren om zich zorgen te maken over een nieuwe medische behandeling — zelfs als ze er niet ronduit tegen zijn — zal ik deze dappere mensen elke keer vertrouwen boven het establishment. Ik kan geen enkel soortgelijk geval in de geschiedenis bedenken toen waarheid en moraliteit aan de kant van het establishment bleken te staan.
 16. Dit is het grootste illegale medische experiment in de geschiedenis van het menselijk ras.
 17. Het wordt met opzet niet afgeschilderd als het grootste illegale medische experiment in de geschiedenis van het menselijk ras, en het feit dat het uberhaupt een illegaal medisch experiment is, wordt ernstig gebagatelliseerd.
 18. Als ze vooraan bij de massa stonden, zouden maar weinigen akkoord gaan om aan zo’n experiment deel te nemen. Het manipuleren van de massa om deel te nemen aan een medisch experiment onder valse voorwendselen schendt de fundamenten van medische ethiek en democratisch recht. Ik sta niet toe dat onethische ”mensen” die zich met dergelijk gedrag bezighouden mij met iets injecteren.
 19. De medische instelling informeert mensen hierover niet. Ze zijn marketingagenten geworden voor een experimenteel medicijn, ten dienste van grote bedrijven en corrupte politici die deals met hen hebben gesloten. Dit is een direct conflict met hun mandaat om zich uitsluitend bezig te houden met het welzijn van de mensen onder hun hoede. Aangezien de medische instelling corrupt is geworden en niets meer is geworden dan een bedrijfs- en politiek instrument, vertrouw ik niet op het experimentele medicijn waarmee ze me zo graag willen injecteren.
 20. We worden op verschillende manieren onder druk gezet om geïnjecteerd te worden, wat in strijd is met de medische ethiek en de fundamenten van de democratische samenleving. De beste manier om me iets niet te laten doen is door me onder druk te zetten om het te doen.
 21. De overheid heeft hun protocol met betrekking tot het angst virus en behandelingen voor dertig jaar verzegeld. Dit is informatie waar het publiek recht op heeft, en de overheid heeft de verantwoordelijkheid om te delen. Wat verdoezelen ze? Verwachten ze echt dat ik geloof dat alles koosjer is aan dit alles, en dat ze zich in de eerste plaats zorgen maken over mijn gezondheid? De laatste keer dat ze dit deden was met de Jemenitische kinderaffaire. Als je er niet bekend mee bent, zoek het dan op. Nu trekken ze dezelfde shtick. Ze hielden me de eerste keer niet voor de gek, en ze houden me nu zeker niet voor de gek.
 22. De overheid kan onze persoonlijke medische gegevens delen met buitenlandse bedrijven, maar ze willen hun eigen protocol over de kwestie niet met ons delen? Ik ben weg.
 23. Het etablissement heeft artsen, rabbijnen, de media en de massa gerekruteerd om mensen te harangue die niet willen worden geïnjecteerd met een nieuw medicijn. We worden de ergste namen genoemd. Ons wordt verteld dat we geloven in gekke samenzweringen, dat we tegen de wetenschap zijn, dat we egoïstisch zijn, dat we moordenaars zijn, dat we niet om ouderen geven, dat het onze schuld is dat de overheid draconische beperkingen blijft opleggen aan het publiek.
  Het is allemaal omdat we niet geïnjecteerd willen worden met een experimentele behandeling, zonder vragen te stellen. Er wordt ons zelfs verteld dat we een religieuze verplichting hebben om dit te doen, en dat we ernstige zondaars zijn als we dat niet doen. Ze zeggen dat als we niet akkoord gaan om geïnjecteerd te worden, we gedwongen moeten worden om voor altijd in onze huizen te blijven en verbannen te worden uit het openbare leven. Dit is afschuwelijk, walgelijk, een perversie van gezond verstand, moraliteit en de Thora. Het doet me terugslaan, en het versterkt alleen maar mijn wantrouwen jegens deze ”mensen” en mijn verzet tegen het nemen van hun experimentele medicijn. Hoe durven ze?
 24. Ik ken veel mensen die werden geïnjecteerd, maar geen van hen bestudeerde de wetenschap grondig, woog zorgvuldig de potentiële voordelen af tegen de risico’s, vergeleek deze optie met andere alternatieven, was echt geïnformeerd en besloot dat deze medische behandeling de beste optie voor hen was. Integendeel, ze werden geïnjecteerd vanwege de hype, de propaganda, de druk, de angst, blind vertrouwen in wat “de meerderheid van de experts” zogenaamd geloofde (ervan uitgaande dat ZE allemaal alles diepgaand bestudeerden en volledig objectief waren, wat zeer dubieus is), blind vertrouwen in wat bepaalde invloedrijke rabbijnen hen aanspoorden om te doen (dito het bovenstaande), of hysterische angst dat de enige optie was om geïnjecteerd te worden of ernstig ziek te worden van het angst virus. Als ik massahysterie en cultusachtig gedrag zie rond een medische behandeling, zal ik extreem achterdochtig zijn en het vermijden.
 25. De farmaceutische bedrijven hebben een lange en glorieuze geschiedenis van het veroorzaken van massa bloedbaden met ”wondermiddelen” die ze op nietsvermoedende bevolkingsgroepen duwen, zelfs nadat ernstige problemen al bekend waren geworden. In plaats van op de pauzeknop te drukken en de marketing van deze medicijnen te stoppen totdat deze problemen goed konden worden onderzocht, deden de farmaceutische bedrijven er alles aan om de informatie te onderdrukken en hun producten te blijven pushen. Wanneer bedrijven en mensen zo’n groot gebrek aan zorg voor het menselijk leven hebben getoond, zal ik ze niet vertrouwen wanneer ze een nieuw wondermiddel hypen. Dit is niet onze eerste rodeo.
 26. Inderdaad, de horrorverhalen komen al in warp speed binnen, maar de politici maken zich niet in de laatste plaats zorgen, de medische instelling veegt ze opzij als niet-gerelateerd of verwaarloosbaar, de media negeren het, de drugsbedrijven stomen op volle snelheid vooruit en degenen die een rode vlag hijsen, worden nog steeds gepest, gecensureerd en gestraft. Het is duidelijk dat mijn leven en mijn welzijn niet hun primaire zorg zijn. Ik zal niet hun volgende proefkonijn in hun laboratorium zijn. Ik zal niet het risico lopen het volgende “toeval” te zijn.
 27. Hoewel veel mensen kort na de injectie zijn overleden — ook volkomen gezonde jongeren — mogen we niet impliceren dat de injectie er iets mee te maken had. Op de een of andere manier is dit anti-wetenschap en zullen er meer mensen sterven. Ik geloof dat het ontkennen van een mogelijke link, het misbruiken van mensen die speculeren dat er een verband zou kunnen zijn, en het aantonen van niet de minste nieuwsgierigheid om zelfs maar te onderzoeken of er een verband zou kunnen zijn, is wat anti-wetenschap is en heel goed meer mensen zou kunnen doen sterven. Diezelfde mensen geloven dat ik ook verplicht ben om geïnjecteerd te worden. Geen verdomde dank.
 28. Ik ben verafschuwd door de religieuze, cultusachtige aanbidding van een farmaceutisch product en zal niet deelnemen aan dit ritueel.
 29. Mijn “zorgverlener” blijft me in de maling nemen om geïnjecteerd te worden, maar ze hebben me geen informatie gegeven over deze behandeling of mogelijke alternatieven. Alles wat ik weet heb ik geleerd van anderen buiten het etablissement. Geïnformeerde toestemming is conforme toestemming geworden. Ik weiger.
 30. Ik zie alle leugens, corruptie, propaganda, manipulatie, censuur, pesten, schending van medische ethiek, gebrek aan integriteit in het wetenschappelijke proces, onderdrukking van ongemakkelijke bijwerkingen, afwijzing van legitieme zorgen, hysterie, cultusachtig gedrag, onwetendheid, geslotenheid, angst, medische en politieke tirannie, verzwijgen van protocollen, gebrek aan ware zorg voor het menselijk leven, gebrek aan respect voor fundamentele mensenrechten en vrijheden, perversie van de Thora en gezond verstand, demonisering van goede mensen, het grootste medische experiment aller tijden uitgevoerd door hebzuchtige, onbetrouwbare, goddeloze mensen, het gebrek aan aansprakelijkheid voor degenen die eisen dat ik alles riskeer… Ik zie dit allemaal en ik heb besloten dat ze allemaal mijn plaats in de rij kunnen hebben. Ik zal mijn vertrouwen op God stellen. Ik zal de geest gebruiken waarmee Hij me gezegend heeft en vertrouwen op mijn natuurlijke instincten. Dat leidt tot de laatste reden die samenvat waarom ik me niet zal laten “vaccineren”.
 31. Het hele ding stinkt. Deel met iedereen die je lief is.!!
  En gebruik altijd je gezonde verstand en onderbuik gevoel.!!

Een ieder die zich door gekweekte angst als proefkonijn wil laten gebruiken in dit nazi fascistische experiment moet dat vooral doen. Besef dat de overheid en hun ”adviseurs”, (die grote financiële belangen hebben dan ”zorgen over jouw gezondheid” ) waar de regering zich achter verschuilen geen eerlijke informatie verstrekken. Bezint voor ge begint.. 

Uiteraard is dit bericht naar onze ”volksvertegenwoordigers” en haar ”media” hoeren (m/v) NOS, NPO, RTL, etc,  en naar leden van het OMT gestuurd.

Dit bericht is geplaatst in Bilderberg, Dictatuur, Jezuieten, Maatschappij, Nazi/Fascisten, NWO, Ongemakkelijke waarheid, Plandemie, Politiek, Uit de Euro - Nexitt, Verenigde Nazi's, Zionisten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.